Premier Brass 2013

Released: 2013
Kapelmeester: Olaf J.Ritman
Met Brass Band Pro Rege
Gastsolist: Roger Webster (Cornet)

Deze CD is niet meer verkrijgbaar, maar een aantal nummers is toegevoegd aan het album Premier Brass Collection.


  1. Call of the gospel (Martin Cordner)
  2. Lord, with my all I part (Brian Bowen)
  3. Silver threads among the gold (Boddington)*
  4. Domen (Magne Forde)*
  5. Fusion (Martin Cordner)
  6. Prelude from ‘Holberg Suite’ (arr. Lorriman)
  7. A Repton Fantasy (Philip Sparke)*
  8. Coventry Variations (Bramwell Tovey)
  9. David of the white rock (Willcocks)*
  10. Knight Templar (Allan)
  11. Olympic fanfare and theme (John Williams, arr. Peter Graham)
  12. Double Cornet Duet: Quicksilver (Peter Graham) – Roger Webster, Frank de Boer, Steef Klepke, Olaf Ritman
  13. Symphony of Thanksgiving (Dean Goffin)